Ervaring van

 

Anne Duijvestijn

Beleidsmedewerker CE

Provincie Noord-Brabant

De ervaringen van Anne

 

Waarom wilde je de training volgen?

Ik sta aan het begin van mijn carrière en werk sinds kort in een functie waar we constant bezig zijn met duurzaamheidstransities, specifiek circulaire economie. Ik had behoefte aan een theoretische basis en verdieping om mee te kunnen denken over strategie met mijn meer ervaren collega’s en hierin sprak de transitietheorie me aan. Ook dat deze training speciaal voor young professionals is sprak me aan.

Wat waren je verwachtingen voor deze training?

Ik hoopte dat de training niet teveel aan de oppervlakte zou blijven aangezien ik al wel wat had gelezen over transitietheorie en ik graag iets nieuws wilde leren. Maar uiteindelijk bood de training echt een verandering in je mindset; een andere manier om naar mijn werk te kijken en hoe het kan bijdragen aan de transitie naar circulaire economie.

Hoe was je ervaring met de organisatie & trainers?

De organisatie en trainers hadden verstand van hun onderwerp. Er was een huiselijke sfeer met persoonlijke aanpak, in een kleine groep waar je elkaar leert kennen. Hierdoor voelde ik me vrij om vragen te stellen en kon ik ook goed leren van de ervaringen van anderen.

Waar heb je het meeste aan gehad, zowel persoonlijk als professioneel?

Je kan veel informatie en theorie zelf opzoeken, maar dat blijft toch niet lang hangen. Bij deze cursus kreeg ik de tijd om er echt in te duiken met veel uitleg, voorbeelden en praktische toepassingen. Ik kreeg de kans om het echt toe te passen op mijn werk. Hierdoor blijft en de stof een stuk beter hangen, en wordt het meer deel van je mindset. Ook kreeg ik handvaten mee om de kennis verder te brengen binnen mijn organisatie, wat al meteen waardevol is gebleken.

Enthousiast geworden?

 

Ben je net als Anne geïnteresseerd in een inhoudelijke training die speciaal ontwikkeld is voor young professionals die aan de slag willen met duurzaamheidstransities? Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Er wordt geen verdere selectie toegepast, dus wie zich het eerste aanmelden verzekeren zich van een plek in deze training.