Deelname

Wil jij graag serieus aan de slag met duurzaamheidstransities? Meld je dan op deze pagina aan voor de Transitiemaker Training. Lees hier alles over de deelnamemogelijkheden.

Enthousiast geworden?

 

Ben je jonger dan 35 en heb je maximaal ongeveer 5 jaar werkervaring? Dan is deze training speciaal voor jou ontwikkeld. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Er wordt geen verdere selectie toegepast, dus wie zich het eerste aanmelden verzekeren zich van een plek in deze training. De deelnamekosten zijn € 2.750 euro ex btw.

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor deelname. Je kunt ook aangeven dat je eerst meer informatie wilt ontvangen. Wij nemen telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden of je aanmelding definitief te maken.

De training van oktober is inmiddels begonnen. De data voor de volgende training zullen rond maart 2022 zijn en worden binnenkort bekendgemaakt.

Aanmeldformulier

 

Je kunt via dit formulier je interesse bij ons kenbaar maken. Je kunt aangeven of je eerst meer informatie wil of dat je meteen een plekje in de training veilig wilt stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen.