Deelname

Wil jij graag serieus aan de slag met duurzaamheidstransities? Vraag meer informatie aan of meld je op deze pagina aan voor de Transitiemaker Training.

Enthousiast geworden?

 

Ben je jonger dan 36 en heb je ongeveer 1 tot 6 jaar werkervaring? Dan is deze training speciaal voor jou ontwikkeld. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Er wordt geen verdere selectie toegepast, dus wie zich het eerste aanmelden verzekeren zich van een plek in deze training. De deelnamekosten zijn € 2.750 euro ex btw.

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor deelname. Je kunt ook aangeven dat je eerst meer informatie wilt ontvangen. Wij nemen telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden of je aanmelding definitief te maken.

De komende data zijn in september & oktober 2022:

Dag 1 – 30 september 2022
Dag 2 – 7 oktober 2022
Dag 3 – 21 oktober 2022
Dag 4 – 28 oktober 2022

Aanmelden voor deze training is niet meer mogelijk. De volgende training zal begin 2023 plaatsvinden. Wil je meer informatie ontvangen? meld je dan hieronder aan.

Meer informatie of aanmelden!

 

Je kunt via dit formulier je interesse bij ons kenbaar maken. Je kunt aangeven of je eerst meer informatie wil of dat je meteen een plekje in de training veilig wilt stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen.