Deelname

Wil jij graag serieus aan de slag met duurzaamheidstransities? Vraag meer informatie aan of meld je op deze pagina aan voor de Transitiemaker Training. Lees hier alles over de deelnamemogelijkheden.

Enthousiast geworden?

 

Ben je jonger dan 36 en heb je ongeveer 1 tot 5 jaar werkervaring? Dan is deze training speciaal voor jou ontwikkeld. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Er wordt geen verdere selectie toegepast, dus wie zich het eerste aanmelden verzekeren zich van een plek in deze training. De deelnamekosten zijn € 2.750 euro ex btw.

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor deelname. Je kunt ook aangeven dat je eerst meer informatie wilt ontvangen. Wij nemen telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden of je aanmelding definitief te maken.

De komende data zijn in maart en april 2022:

Dag 1 – 11 maart
Dag 2 – 18 maart
Dag 3 – 1 april
Dag 4 – 8 april

Aanmelden kan tot 4 maart 2022.

Aanmeldformulier

 

Je kunt via dit formulier je interesse bij ons kenbaar maken. Je kunt aangeven of je eerst meer informatie wil of dat je meteen een plekje in de training veilig wilt stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen.